ETUSIVU

Monipuolisia palveluita
yrityksille ja kokousasiakkaille

Port Tower Kokkolan suurteollisuusalueen ja sataman välittömässä läheisyydessä on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, joka tarjoaa nykyaikaiset puitteet käyttäjien vaativimpiinkin tarpeisiin.

Port Towerin monipuolisesti muunneltavista tiloista, hyvistä oheispalveluista ja keskeisestä sijainnista hyötyvät niin kiinteistössä vakituisesti toimivat yritykset kuin kokousasiakkaat.

Viisi Port Towerin kerrosta on varattu yritysten toimistokäyttöön. Tilat voi räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan noin 15 neliöstä laajempiin kokonaisuuksiin. Samalla yrityksille tarjoutuu mahdollisuus käyttää Port Towerissa sijaitsevia postitus-, kuljetus-, työterveys-, vartiointi-, ravintola- sekä kopiointi- ja tulostuspalveluita.

Yläkerroksissa sijaitsevista avarista kokous- ja koulutustiloista sekä Visit Centeristä avautuu huikea näköala merelle ja suurteollisuusalueelle. Luonnollisesti kokousasiakkaiden käytössä on muun muassa siirrettävä videoneuvottelulaitteisto sekä laadukkaat ravintolapalvelut. Port Tower sijaitsee kaupunkikeskustan tuntumassa, ja sinne on helppo saapua kauempaakin. Pysäköintitilaa on käytössä runsaasti.

Jos etsit yrityksellesi sopivia toimitiloja tai haluat tilaisuudellesi tyylikkäät puitteet, myyntipalvelumme antaa mielellään lisätietoja.

Suurteollisuusalueelle
Port Towerin kautta

Kuljetusliikenne suurteollisuusalueelle tapahtuu Port Towerin kautta. Suurteollisuusalueelle menevät vieraat ilmoittautuvat Port Towerin info-pisteessä. Siellä heidät perehdytetään turvallisuusohjeisiin ja info-pisteestä vieraat saavat myös tarvitsemansa kulkuluvan. Port Towerissa sijaitsevat lisäksi kuljettajien taukotilat.
PL 17
Satamatie 330
67101 Kokkola

Koordinaatit:
63°50’35’’ N ja 23°3’48’’ E

Kokoustilavaraukset

puh. 010 505 9550
s-posti kokoustilat@kipservice.fi

Tarjoilutilaukset

puh. 040 128 1114
s-posti towerbistro@outlook.com

Toimitilojen vuokraus

Pia Kinnunen
044 7809 099