KOKOUSPALVELUT

Toimivat ja tyylikkäät puitteet kokouksille

Olipa kyseessä kahden, kolmen henkilön työpalaveri tai 80 henkilölle tarkoitettu seminaari, Port Towerin seitsemännestä kerroksesta löytyvät tilaisuuteen sopivat puitteet.

Seitsemännen kerroksen kokoustilat koostuvat neljästä keskenään yhtä suuresta kabinetista; Märket, Ritgrund, Tankar ja Utö. Kyseiset tilat voidaan yhdistää asiakkaan tarpeiden mukaan laajemmiksi kokonaisuuksiksi.

Port Towerin monipuolisten oheispalveluiden, kuten tulostuksen ja kopioinnin lisäksi kokousasiakkailla on käytössään sekä videotykit että siirrettävä videoneuvottelulaitteisto. Avoin langaton verkko toimii kokoustiloissa ja Port Towerin ensimmäisessä kerroksessa.

Kokoustarjoilut järjestyvät vaivattomasti Port Towerin ravintolasta, josta voi varata myös kymmenen hengen kabinetin esimerkiksi liikelounaita varten. Kokouspalvelut sopivat mainiosti niin yritysten, yhdistysten kuin yksityisten tarpeisiin.

Kokonaisuuden kruunaa korkeatasoinen edustustila Visit Center, josta avautuu huikea näköala merelle ja teollisuusalueelle. Visit Center koostuu 14 hengen kokouspöydästä sekä valoisista oleskelutiloista ja tyylikkäästä saunasta.

 

 PL 17, Satamatie 330
67101 Kokkola

Koordinaatit:
63°50’35’’ N ja 23°3’48’’ E

Kokoustilavaraukset

puh. 010 505 9550
s-posti info@kipservice.fi

Tarjoilutilaukset

puh. 010 505 9540
s-posti porttowerbistro@gmail.com

Toimitilojen vuokraus

Pia Kinnunen
044 7809 099