PORT TOWER

Näyttävä portti
suurteollisuusalueelle

Kokkolan suurteollisuusaluetta lähestyvien katseen vangitseva Port Tower on Arkkitehtitoimisto Antti Luutonen Oy:n käsialaa. Näyttävä kiinteistö hallitsee maisemaa, jonka ympärille avautuvat Pohjoismaiden suurin epäorgaanisen kemian keskittymä sekä voimakkaasti kasvava Kokkolan satama.

Arkkitehti Antti Luutosen mukaan Port Towerin arkkitehtuurin perusteemana on vaaka- ja pystysuuntaisten rakennusosien suuntien välinen dynamiikka ja niiden korostaminen.

Rakennuksen selkeästi hahmottuva muoto sekä julkisivun mittakaavaa hämärtävä aukotus ovat keinoja, joilla suhteellisen pienen rakennuksen asemaa maamerkkinä on korostettu.

Julkisivun materiaalina
esipatinoitu titaanisinkki

Vaativat ilmasto-olosuhteet suurteollisuusalueen ja merenrannan tuntumassa johtivat siihen, että julkisivumateriaaliksi valittiin esipatinoitu titaanisinkki.

Rakennuksen betonirungon näkyviin jäävät seinät ja pilarit on tehty puhtaaksi valettuina. Sileävaluna toteutettujen harmaiden betonipintojen lisäksi sisätiloja leimaavat valkoiset ruuturitiläalakatot, aulojen vaaleat graniittilattiat sekä joihinkin kevyisiin väliseiniin sommitellut väriaksentit.

Suurteollisuusalueelle suuntautuva liikenne ohjautuu Port Towerin Info-pisteen kautta, ja sen lisäksi Port Tower on monipuolinen ja moderni palvelukokonaisuus.

Port Tower tarjoaa toimivat puitteet yritysten toimitiloiksi monipuolisine oheispalveluineen. Sen lisäksi Port Towerissa onnistuvat niin kokoukset ja seminaarit, bisneslounaat ja saunaillat kuin tuote-esittelytilaisuudet.
PL 17
Satamatie 330
67101 Kokkola

Koordinaatit:
63°50’35’’ N ja 23°3’48’’ E

Kokoustilavaraukset

puh. 010 505 9550
s-posti kokoustilat@kipservice.fi

Tarjoilutilaukset

puh. 040 128 1114
s-posti towerbistro@outlook.com

Toimitilojen vuokraus

Pia Kinnunen
044 7809 099