AJANKOHTAISTA
14.8.2020

Tower Bistro uudistuu!


PortTowerin yhteydessä toimiva Tower Bistro kokee perusteellisen uudistuksen kesän ja alkusyksyn aikana. Entistä viihtyisämpi kahvila-ravintola avaa ovensa asiakkaille syyskuun alussa.

Uudistuksella haetaan avaruutta, tilojen parempaa toiminnallisuutta sekä viihtyisyyttä. Jatkossa tiloja voidaan hyödyntää aikaisempaa monipuolisemmin. Tower Bistro palvelee kaikkia; kaupunkilaisia, yrityselämää, suurteollisuusalueelle saapuvia vieraita, kuljettajia sekä Port Towerin ja suurteollisuusalueen vakituisia toimijoita. Tilojen suunnittelussa on huomioitu, että kokonaisuus toimii myös Port Towerin mahdollisen laajennuksen valmistuttua. Syyskauden alkaessa Tower Bistro palvelee lisäksi kahvilana omassa kahvilatilassaan sekä tilausravintolana iltaisin ja viikonloppuisin. Uusi ilme ja tilaratkaisut ovat helsinkiläisen dSign Vertti Kivi & Co käsialaa. Port Towerissa sijaitsee vuokrattavissa olevia kokoustiloja, edustavin niistä on ylimmän kerroksen kokous- ja saunatila Visit Center.

Tuttu, teollisuudesta vaikutteita saanut ilme täydentyy muun muassa vihreydellä, jota suurteollisuusalueen ympäristössä on runsaasti. Uudet kalusteet ja valaisimet täydentävät upean kokonaisuuden. Ravintolatilan lisäksi uudistuu täysin myös koko ruokakonsepti. Lounas- ja kokoustarjonnan sisältö muuttuu, jatkossa painotetaan entistä enemmän sesongin mukaisuutta, paikallisia, suomalaisia ja maailman makuja yhdistellen.

Tower Bistron uusi yrittäjä, Tommi Myllykangas, aloittaa samalla, kun ravintolan ovet avautuvat remontin jälkeen. Uudistetun ravintolan on tarkoitus avata ovensa Kokkolan kaupungin 400-vuotisjuhlaviikolla, syyskuussa.

Yhteyshenkilöt

Pia Kinnunen 
Kokkolan Teollisuuskylä Oy, toimitusjohtaja 
p. 044 780 9099 

Tommi Myllykangas 
Tower Bistro, yrittäjä 
p. 040 564 0565Takaisin »PL 17
Satamatie 330
67101 Kokkola

Koordinaatit:
63°50’35’’ N ja 23°3’48’’ E

Kokoustilavaraukset

puh. 010 505 9550
s-posti kokoustilat@kipservice.fi

Tarjoilutilaukset

puh. 040 128 1114
s-posti towerbistro@outlook.com

Toimitilojen vuokraus

Pia Kinnunen
044 7809 099